Web Analytics Made Easy - Statcounter

ضیاءالدین مظهری با توصیه به روزه داران گفت: روزه داران در ماه مبارک رمضان آب، و سبزیجات پخته و خام بخورند تا دچار کمبود کم آبی نشوند و بیماران برای روزه داری با نظر پزشک را جویا شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ضیاء الدین مظهری، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار عصر همدان؛ با اشاره به شرایط ویروس کرونا و فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: کشندگی ویروس کرونا بستگی به قدرت دفاعی بدن دارد و اگر پزشک معالج بیمار قلبی_عروقی و یا دیابتی، مسئولیت را بپذیرد و داروها را نسبت به آن تنظیم کند، بیمار می‌تواند روزه بگیرد و در صورتی که سیستم بدن ضعیف عمل کرد، روزه را باطل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اثرات دعا بر افراد در ماه مبارک رمضان افزود: از نظر روحی و روانی مناجات و دعا در سیستم دفاعی اثرگذار است و امید در آن ها را پرورش می‌دهد.

مظهری ادامه داد: در بعد رژیم غذایی، ضرورت دارد روزه داران برای تقویت سیستم ایمنی بدن از پروتیین ها، ویتانین های c، روی و آهن مواد غذایی مقوی که سیستم بدن را در قبال معضلات ویروس حفظ می کند استفاده کنند.

این متخصص تغذیه با ییان اینکه اثر معنوی روزه داری در سرکوب بیماری‌های متابولیکی مثل دیابت، چاقی‌ها، افزایش چربی ها، تاثیر گذار است، عنوان کرد: روزه داران با رعایت اصول بهداشتی، عدم حذف وعده غذایی سحر، تغذیه متناسب با سن، بدن را از فیبرهای محلول و نامحلول محروم نکنند.

وی مصرف غذاهای گیاهی، حبوبات، غلات و سبزیجات در طول ماه مبارک رمضان را ضروری دانست و افزود: اگر این مواد غذایی درست مصرف شود، فرد را به سمت جوانگرای می‌برد و برای ارگان‌های بدن نیز مفید خواهد بود.

مظهری گفت: اگر فرد روزه دار تنگی نفس و کم خونی داشته باشد نمی‌تواند روزه بگیرد چرا که از دید علمی آنهایی که کم خون و سوتغذیه اولیه دارند، نمی توانند روزه بگیرند.  

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به راهکارهای تقویت سیستم ایمنی بدن در ایام روزه داری بیان کرد: روزه داران در ماه رمضان از آب، سبزیجات به صورت پخته و خام استفاده کنند تا دچار کمبود نشوند.

وی  با بیان اینکه باید مراقبت کنیم در هنگام مصرف غذا ویروس وارد معده نشود، خاطرنشان کرد: در همین راستا و برای رعایت اصول بهداشتی اساتید در وزارت بهداشت دستورالعمل کاملی را ارائه خواهند داد. 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ماه مبارک رمضان روزه داران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۲۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرم کردن غذا در مایکروویو ممنوع/ ۵ دلیل برای استفاده نکردن از مایکروویو

الهه جعفرزاده: وقتی عجله داریم، ترجیح می‌دهیم غذای خود را در مایکروویو گرم کنیم، زیرا این کار سریع و راحت است و زحمت ما را کم می‌کند. با این حال، دلایل متعددی وجود دارد که چرا نباید این روش را تبدیل به یک عادت غذایی کنیم، چرا که می‌تواند برای سلامتی ما مضر باشد. مطالعات بسیاری به نتیجه رسیده‌اند که قرار دادن و گرم کردن مواد غذایی در مایکروویو، مقادیر بسیاری از ارزش خوراکی آنها را از بین می‌برد. به عنوان مثال، تحقیقات نشان می‌دهد که گرم کردن طولانی مدت کلم بروکلی در مایکروویو، ۹۷ درصد از ترکیبات فلاونوئیدی این ماده غذایی را از بین می‌برد. این در صورتی است که فلانوئیدها نوعی ترکیبات گیاهی با خاصیت ضدالتهاب هستند و دریافت آنها برای بدن ضروری است.

چرا نباید غذا را در مایکروویو گرم کرد؟

۵ دلیلی که عنوان می‌کند مایکروویو چگونه به سلامت شما آسیب می‌رساند:

۱) مواد مغذی ضروری را کاهش میدهد

مایکروویو مواد مغذی ضروری مانند ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در غذا را از بین می‌برد. در نتیجه، هرگاه غذایی که در مایکروویو گرم شده را می‌خورید، فواید تغذیه‌ای مهمی را که قبل از گرم کردن غذا در مایکروویو وجود داشت، از دست می‌دهید.

۲) سیستم ایمنی را تحت تأثیر قرار می‌دهد

خوردن غذای گرم‌شده در مایکروویو می‌تواند تأثیر جدی بر خون و غدد لنفاوی شما داشته باشد و بر نحوه عملکرد سیستم ایمنی شما تأثیر بگذارد. غذاهای گرم‌شده مایکروویو پتانسیل ایجاد مشکلات سیستم ایمنی را دارند.

۳) خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد

وقتی سبزیجات را در مایکروویو قرار می‌دهید، مواد معدنی ضروری به رادیکال‌های آزاد تبدیل می شوند و این مسئله می‌تواند منجر به تشکیل سلول‌های سرطانی در بدن شود. توصیه می‌شود سبزیجات را در مایکروویو گرم نکنید زیرا دمای بالا برای پختن سبزیجات می‌تواند خطرات جدی ایجاد کند.

۴) بر روند رشد تأثیر منفی می‌گذارد

خوردن غذای گرم‌شده در مایکروویو ممکن است به مرور زمان باعث آسیب طولانی‌مدت و دائمی مغز شود. تداوم در مصرف غذاهایی که از این طریق گرم می‌شوند، رشد هورمون‌های مردانه و زنانه را مختل می‌کند.

۵) فایده چندانی ندارد

حتی اگر سالم‌ترین غذاها را هم در مایکروویو گرم می‌کنید و می‌خورید، باید بدانید که این کار فایده چندانی برای بدن شما نخواهد داشت؛ بلکه باعث آسیب بیشتر می‌شود و شما را دچار برخی مشکلات جدی خواهد کرد. همیشه سعی کنید غذا را روی گاز گرم کنید، زیرا در این صورت می‌توان ارزش غذایی آن وعده را حفظ کرد و تا حدی جلوی آسیب‌های احتمالی ناشی از گرم کردن مجدد غذا را گرفت.

بیشتر بخوانید:

تغذیه چطور بر سلامت روان تأثیر می‌گذارد؟/ غذاهای شیرین شما را افسرده می‌کنند آخرین وعده غذایی را چه زمانی بخوریم؟/ اعلام ۵ دلیل علمی با افزایش متابولیسم، سریع‌تر لاغر شوید/ ۵ عادت غذایی برای بالا بردن سوخت‌وساز بدن بدن خود را با این شش ماده غذایی پاکسازی کنید

منبع: india

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1894297

دیگر خبرها

  • این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • رفتار شیعیان باید موجب تقویت مذهب شود
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • امام جمعه تهران: در راهبرد دفاعی ایران، توسعه و گسترش جنگ تعریف نگردیده
  • ابوترابی: «وعده صادق» آغاز تحول در منطقه و معادلات سیاسی است
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • گرم کردن غذا در مایکروویو ممنوع/ ۵ دلیل برای استفاده نکردن از مایکروویو